Matematik

Isolere

03. november 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan vill I isolere

12x/24y=1

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2017 af Mathias7878

x eller y?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2017 af StoreNord

isolere hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2017 af StoreNord

y=½x    eller x=2y


Svar #4
03. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Begge dele?

Svar #5
03. november 2017 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan kommer I frem til y=1/2x og x=2y

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2017 af Mathias7878

Isolering af x

\small \frac{12x}{24y} = 1

\small \frac{12x*24y}{24y} = 1*24y

\small 12x = 24y

\small x = \frac{24y}{12} = 2y

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2017 af Mathias7878

Isolering af y

\small \frac{12x}{24y} = 1

\small \frac{12x*24y}{24y} = 1*24y

\small 12x = 24y

\small y = \frac{12x}{24} = 0.5x

- - -

 

 


Skriv et svar til: Isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.