Matematik

hjælp

14. november 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fået b til 3,55.

hvordan udregner man c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2017 af janhaa

c)

P(x<25)

p=0,8

n=30

N(\mu, \sigma)


Svar #2
15. november 2017 af benjaminamos (Slettet)

Det hjalp desværre ikke :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2017 af SuneChr

Man har    c)

P(0 ≤ X ≤ 25)  =   \sum_{r=0}^{25}K_{30,r}\cdot 0,8^{r}\cdot 0,2^{30-r}

                       =     1-\sum_{r=26}^{30}K_{30,r}\cdot 0,8^{r}\cdot 0,2^{30-r}

                            


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.