Matematik

Differentialligninger

14. november 2017 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med følgende opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2017 af peter lind

Hvis du indsætter 0 får du ligningen f(0) = M/(1+c)  isoler c i den ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2017 af Soeffi

#1. Det havde måske været bedre, hvis der havde stået:

f(t)=\frac{M}{1+c\cdot e^{-a \cdot M \cdot t}}


Svar #4
14. november 2017 af Liselotteeee (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.