Matematik

hjælp til integrale

26. november 2017 af soer381k - Niveau: A-niveau

bestem integralet:

a) \int sin^3(x)cos(x)dx

b) \int (x^2-x+1)(2x-1)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af peter lind

Brug substitution

a) t= sin(x)  dt = cos(x)dx

b) t = x2-x+1 dt=(2x-1)dx


Skriv et svar til: hjælp til integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.