Matematik

Egenvægt

05. december 2017 af UchihaItachi - Niveau: Universitet/Videregående

Hej hvordan bestemmer man egenvægt på et rektangel form bassin. Bassinet materiale er beton. Dimensionerne på et bassin er 15 m Længde, 10 m bredde samt højde 4 m. Betons tykkelse er 0.4 m. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2017 af mathon

Er de opgivne mål ydre eller indre?

Beton ca. 2400 kg/m3.


Svar #2
06. december 2017 af UchihaItachi

 Det er de indre mål :)


Svar #3
06. december 2017 af UchihaItachi

Desuden vil jeg gerne have det i kN og rumvægten af beton 24 kN/m3


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2017 af mathon

         \small V_{ydre}=\left (15{.}8\;m \right )\cdot \left (10{.}8\;m \right )\cdot \left (4{.}04\;m \right )

         \small V_{indre}=\left (15\;m \right )\cdot \left (10\;m \right )\cdot \left (4\;m \right )

         \small m_{egen}=\left ( V_{ydre}-V_{indre} \right )\cdot \left (2400\;\tfrac{kg}{m^3} \right )


Svar #5
07. december 2017 af UchihaItachi

Kan det gøres på en måde hvor jeg får det i stedet til kN/m hvis ja, så hvordan?


Skriv et svar til: Egenvægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.