Matematik

Frividen - en regnefejl?

06. december 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Har hun ikke lavet en regnefejl ved at lade 12-10+2 = 4 ? 


Svar #1
06. december 2017 af Mathian

Det sgu mig som er pinlig, udmattet og træt. Ellers tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2017 af OliverHviid

Ehm, hvad...? 12-10=2        2+2=4

Hvad er problemet??


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2017 af OliverHviid

OK, jeg så din seneste kommentar. Jeg må dog sige, at det måske ikke er anbefalingsværdigt at lave matematik kl. halv fire om morgenen.


Skriv et svar til: Frividen - en regnefejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.