Matematik

help me

06. december 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

dette er uden hjælpe midler hvad skal gøres her?

find b ved 1 punkt og forskrift


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2017 af fosfor (Slettet)

isoler b i   f(2) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2017 af DinMakker

Sæt punktet ind i funktionen og isoler for b

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2017 af OliverHviid

Du har 1=b/2-4

Isolér b.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2017 af Mathias7878

1 = \frac{b}{2}-2^2

5 = \frac{b}{2}

b = 5\cdot 2 = 10

Dvs

f(x) = \frac{10}{x}-x^2

- - -

 

 


Skriv et svar til: help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.