Matematik

Forklaring af bevis

18. december 2017 af haragaAFG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som kan forklarer hvordan man går fra det her udtryk, hvor man skal tage krydsproduktet:

-GM\sqsubset \vec{u} \times (\frac{d\vec{u}}{dt})\sqsupset

til, det her udtryk hvor det er prikpruduket.

-GM\sqsubset( \vec{u}\cdot \frac{d\vec{u}}{dt})*\vec{u}-(\vec{u}*\vec{u})*\frac{d\vec{u}}{dt}\sqsupset

det er fra beviset af keplers 1.lov


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2017 af AskTheAfghan

Kan du specificere, hvor du har den påstand fra, og hvad betyder ·,*?


Skriv et svar til: Forklaring af bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.