Matematik

Differenriere

10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

K/a+b

Hvordan differentieres funktion hvis man skal gør det for b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2018 af janhaa

#0
K/a+b

Hvordan differentieres funktion hvis man skal gør det for b?

f(b) = (K/a) + b

f ' (b) = 1


Svar #2
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvis man har en funktion

K/2*p hvordan vil man differentiere for p?


Svar #3
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Kan man godt omskrive 1/2p som 2*p^-1

Svar #4
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Eller er det 1/2 p^-1

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2018 af MatHFlærer

\frac{1}{2p}=(2p)^{-1}


Svar #6
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan differentiere K*1/2p?

Svar #7
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

For p

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. januar 2018 af MatHFlærer

Jeg skal forstå noget, for oplever du glemmer parenteser i nævneren hvor der reelt set skulle være i enkelte tilfælde. Mener du følgende:

K\cdot \frac{1}{2p} 

for p?


Svar #9
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Ja

Brugbart svar (0)

Svar #10
10. januar 2018 af MatHFlærer

Super, den afledede er så

\left (K\cdot \frac{1}{2p}\right )'=\left (\frac{K}{2}p^{-1}\right )'=-1\cdot \frac{K}{2}p^{-1-1}=-\frac{K}{2}p^{-2}=-\frac{K}{2p^2}


Svar #11
10. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Oksy mange tak

Skriv et svar til: Differenriere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.