Matematik

hjælp

16. januar 2018 af rami0208 (Slettet) - Niveau: C-niveau

find et eksempel på en ligning for en eksponentiel sammenhæng der

a. skærer y aksen i punktet (o,5) og hvor grafen er aftagende.

b. er voksende og skærer y aksen i 3

c. beskriver noget med begyndelsesværdi på 100 og har værstraten 40%


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af Anders521

Nogle hints:

a) Lad b=5 og 0<a<1 (hvorfor  0< a <1, tror du?)

b) Lad b=3 og a>1 (hvorfor ikke 0< a <1, tror du?)

c) Her er a=1,40 (men hvorfor ikke a=40, tror du?)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.