Matematik

regneregler

22. januar 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

20/(3-2*4)-(8-2)*3

2(9+3)+3(6*(-2)-2)/(6-2)(-3)-10


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2018 af mathon

20/(3-2*4)-(8-2)*3

                                  \small \frac{20}{-5}-6\cdot 3

                                  \small -4-18=-22


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2018 af mathon

2(9+3)+3(6*(-2)-2)/(6-2)(-3)-10

                                  \small 2\cdot 12+\frac{3\left ( -14 \right )}{-12}-10

                                  \small 24+\frac{42}{12}-10

                                  \small 24+\tfrac{7}{2}-10=10\tfrac{1}{2}

\small \textup{Jeg er usikker p\aa \ din n\ae vnernotation.}


Svar #3
22. januar 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Min nævner er (6-2)(-3)-10


Svar #4
22. januar 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Her -->


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2018 af mathon

                                  \small 24+\frac{42}{12-10}=24-21=3

                                


Skriv et svar til: regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.