Matematik

trig.

24. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

opgave a: 107, 52

opgave b: 

Hvorfor får jeg et l... tal? 

Min metode

180 - 78,1 = 101,9 

b^2 = 107,52^2 + 72,5^2 - 2 * 107,52 * 72,5 * cos(101,9) / 2 * 107,52 * 72,5 

= 0,8782... ?? 


Svar #1
24. januar 2018 af Mathian

glemte billedet. Det er opgave b


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2018 af ringstedLC

Og øhh, hvad er det du skal beregne?

Kunne du ikke snart begynde at tænke lidt over, hvad du skriver og måske endda lige læse det igennem, inden du trykker opret?


Svar #3
25. januar 2018 af Mathian

Har vedhæftet billedet, det er opgave b. ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

hvad er opg b?


Svar #5
25. januar 2018 af Mathian

Oh s... sorry guys, my bad . Nu forstår jeg frustrationen 


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. januar 2018 af siav4000 (Slettet)

Du skal bruge cosinusrelationen for siden c: c^2=a^2+b^2-2*a*b*cos(C)

Se vedhæftet for løsning.

Vedhæftet fil:cos.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #7
25. januar 2018 af Mathias7878

2)

\small |AB| = \sqrt{|AC|^2+|BC|^2-2\cdot |AC| \cdot |BC|\cdot cos(C)}

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. januar 2018 af Mathias7878

3)

\small T_{ABC} = \frac{1}{2}\cdot |AC| \cdot |BC| \cdot sin(C)

- - -

 

 


Skriv et svar til: trig.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.