Matematik

Dirrerentialregninger

27. januar 2018 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen kan forklare den opgave

Bestem grænseværdierne ved at omskrive brøkerne:

[\lim_{x \rightarrow 5} \frac{x^2-25}{x-5}]
[\lim_{h \rightarrow 0} \frac{h}{4h}]
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af mathon

         \small \underset{x\rightarrow 0}{\lim} \frac{(x-5)(x+5)}{x-5}\; \; \; \; \; x\neq5

         \small \underset{x\rightarrow 0}{\lim} \, \, x+5=5


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2018 af mathon

         \small \small \underset{h\rightarrow 0}{\lim}\, \, \frac{h}{4h}\; \; \; \; \; h\neq0

         \small \small \underset{h\rightarrow0}{\lim} \, \,\frac{1}{4}=\frac{1}{4}


Skriv et svar til: Dirrerentialregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.