Matematik

længden af vektor

31. januar 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har en opgave hvor jeg skal beregne længden af vektor.

Ser det rigtigt ud? Fordi jeg syntes at længden af vektor -b ser lidt mærkeligt ud

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 2018-01-31_21-16-46.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2018 af peter lind

Nej det er for eks kvadratrod( (-1)2+32) = kvdrod( 1+9) =


Svar #3
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Jeg forstår bare ikke hvorfor det giver et mærkeligt svar

peter lind

Vedhæftet fil:2018-01-31_21-49-04.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2018 af StoreNord

#3     Hvad er komposanterne til vektor a? og vektor b?


Svar #5
31. januar 2018 af Stjerneskud2016

Vedhæftet fil:2018-01-31_22-04-04.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2018 af StoreNord

\\b=\binom{4}{1} \\-b=\binom{-4}{-4} \\(-b)^{2}=\sqrt{(-4)^{2}+(-1)^{2}}=\sqrt{16+1}=\sqrt{17}


Skriv et svar til: længden af vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.