Fysik

HJÆÆÆÆÆÆÆLP!!!

01. februar 2018 af MaH99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhædtet dokumentet 

Vedhæftet fil: Opg. 152.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af mathon

\small \textbf{152.}

          a.
                     \small 2\cdot a\cdot \Delta s=v^2-{v_0}^2

                     \small 2\cdot \left (-\left |a \right | \right )\cdot \Delta s=-{v_0}^2

                     \small v_0=\sqrt{2\cdot \left | a \right |\cdot \Delta s}

          b.
                     \small 2\cdot \left |a \right |\cdot \Delta s=\left (\frac{v_0}{2} \right )^2

                     \small \Delta s=\frac{\left ({\frac{v_0}{2}} \right ) ^2}{2\left | a \right |}=\frac{{v_0}^2}{8\cdot \left | a \right |}         \small \small \small \textup{hvor }v_0\textup{ og }\textup{a er videref\o rt fra punkt a.}


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.