Matematik

Optimering.

01. februar 2018 af Zewt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af del a. Jeg har prøvet at tage udgangspunkt i formlen for overfladearealet af en kasse. Men hvor får man det der 6x2  og 8 fra, for der er vel ikke alle 8 sider der tælles med? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2018 af fosfor (Slettet)

En kasse har 6 sider. Bagsiden og bunden skal ikke tælles med.

Overflade areal
Front:   6xh
Sider:   xh + xh
Top:     6x2

6xh + 1*xh + 1*xh = 8xh


Svar #2
01. februar 2018 af Zewt (Slettet)

Hvordan er toppen 6x2


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2018 af Mathias7878


- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2018 af Mathias7878

\small \small Areal_{top} = \textrm{bredde}\cdot \textrm{l\ae ngde} = x\cdot 6x = 6\cdot x \cdot x = 6\cdot x^2

- - -

 

 


Skriv et svar til: Optimering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.