Matematik

Isolér

23. februar 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan isolér jeg a


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2018 af MatHFlærer

\frac{T^2}{a^3}=1\Leftrightarrow \frac{T^2}{a^3}\cdot a^3=1\cdot a^3\Leftrightarrow T^2=a^3 \Leftrightarrow (a^3)^{\frac{1}{3}}=(T^2)^{\frac{1}{3}}\Leftrightarrow a=T^{\frac{2}{3}}


Skriv et svar til: Isolér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.