Matematik

Forståelse af opgave 2

28. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvad menes der helt præcist med en geometrisk fortolkning? Man får jo tallet af arealet af hvad de to vektorer udspænder


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2018 af PeterValberg

Man får jo tallet af arealet af hvad de to vektorer udspænder

hvilket er den geometriske fortolkning, der efterspørges. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2018 af Mathias7878

..

  \small det(a,b) = \textup{arealet af parallelogramet de to vektorer } \overrightarrow{a} \ \textup{og} \overrightarrow{b} \ \textup{udsp\ae nder}

- - -

 

 


Svar #3
28. februar 2018 af Mathian

Ok, skulle lige være sikker. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2018 af mathon

      \small \left |det(\overrightarrow{a},\overrightarrow{b}) \right | = \textup{arealet af parallelogramet, som de to vektorer } \overrightarrow{a} \ \textup{og} \overrightarrow{b} \ \textup{udsp\ae nder}


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. februar 2018 af mathon

1.
                  \small A_{par}=\begin{Vmatrix} 5 &-7 \\ -3& 4 \end{Vmatrix}=\left | 5\cdot 4-(-3)\cdot (-7) \right | ...


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. marts 2018 af mathon

4.
                  \small A_{par}=\begin{Vmatrix} q &2 \\ 6& 8 \end{Vmatrix}=24 ...


Skriv et svar til: Forståelse af opgave 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.