Andre fag

Opsparingsformlen beregn renten

02. marts 2018 af Gymsv (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

Er der nogen der kan skrive hvilken formel man skal bruge for at finde r i opsparingsformlen der jo hedder:

An = b*((1+r)^n-1)/r

På forhånd tak!

God dag.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2018 af mathon

           \small A_n=b\cdot \tfrac{(1+r)^n-1}{r}\; \; \; \; \; \; \; \textup{ kan ikke l\o ses mht. \textbf{r} manuelt, men kan CASberegnes:}

                    solve(A=b*((1+r)^n-1)/r,r)   \small \textup{hvor A, b og n er kendt.}


Svar #2
02. marts 2018 af Gymsv (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Opsparingsformlen beregn renten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.