Matematik

afstand, tid og hastighed

07. marts 2018 af studiepo1 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

har svært ved den her opgave :(( f-15 flyet er 2573 km/t (Opgaven er i den vedhæftede fil)

Vedhæftet fil: IMG_1945.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2018 af mathon

                \small \textup{TID=AFSTAND : FART}

                 \small \small \small t=\frac{40'075\; km}{2573\; \tfrac{km}{t}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2018 af peter lind

Brug at v*t = tilbagelagt vejlængde. v farten og t tiden


Svar #3
07. marts 2018 af studiepo1 (Slettet)

det fik jeg til 15,5 men hvilken benævnelse er det så? er det 15 timer og 50 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2018 af mathon

\small \small 15{.}5752\; \textup{timer}=15\; \textup{timer }34\textup{ minutter }30{.}7\textup{ sekunder}


Skriv et svar til: afstand, tid og hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.