Matematik

Ensvinklede trekanter

11. marts 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er dr nogen der kan hjælpe

Jeg er igang med en opgve der omhndler to envinklede trekanter

Jeg skal bestemme længden af AD

Jeg har fundet skala-faktoren og den er 1,5

ved ikke helt hvad jeg skal gange for at udregne AD

Jeg vedhæfter opgaven

Det er opgave 5

Vedhæftet fil: træningssæt matrs .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2018 af mathon

       \small \small \left | BE \right |=1{.}5\cdot 3

       \small \left | AB \right |=\sqrt{3^2+4^2}=5

       \small \left | BD \right |=1{.}5\cdot 5


Svar #2
11. marts 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Tak for svaret


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.