Matematik

Nspire

14. marts 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvordan indsætter jeg en ligning med formen ax-by+c=0, kan kun finde følgende? 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2018 af AMelev

Du skal bare trække c fra på begge sider: ax + (-b)y = -c, så har du den tredje mulighed.
Jeg ved ikke, om det var en skrivefejl fra din side, at du skrev ax - by + c = 0.


Svar #2
14. marts 2018 af Mathian

Prøvede før. Den svarede skrivefejl, men nu ville den lige pludselig. Mange tak for hjælpen :)))


Skriv et svar til: Nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.