Matematik

mat-spørgsmål

23. marts 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

når jeg har en andengradsligning der lyder  sådan her x2-3x- 10=0

er a= 1 b= -3 og c= -10

er lidt usikker ? er det rigtigt med bogstaverne/ tallene?


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. marts 2018 af 1Help1 (Slettet)

Ja, det er rigtigt. :)

Svar #2
23. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

tak  for svaret:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2018 af mathon

\small \textup{Koefficienterne bestemmes af:}

                                    \small ax^2+bc+c=0
\small \textup{s\aa \ du kan omskrive til:}

                                    \small 1x^2+(-3)c+(-10)=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. marts 2018 af mathon

\small \textup{...skal \textbf{naturligvis} }
\small \textup{v\ae re:}
 

\small \textup{Koefficienterne bestemmes af:}

                                    \small ax^2+bx+c=0
\small \textup{s\aa \ du kan omskrive til:}

                                    \small 1x^2+(-3)x+(-10)=0


Skriv et svar til: mat-spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.