Matematik

Nogle der ville forklar Matematik

25. marts 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp med opgave 8 , b) 

forstår hat af det 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2018 af Anders521

Hejsa,

hvilket CAS-program bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2018 af peter lind

du skal løse ligningen 20 = f(x)


Svar #3
25. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

systime


Svar #4
25. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

er x bare 15- 80 

alså 20= f(x) = 15-80


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. marts 2018 af peter lind

20=45,3-52,2*e-0,0195*x

Træk de 45,3 over på venste side. divider med -52,2 og tag logaritmen på begge sider


Svar #6
25. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

det opgaven, hvor jeg skal tegn grafen?


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. marts 2018 af peter lind

Det kan jeg ikke hjælpe med. Der findes flere programmer til at tegne grafen for eks, graph der er gratis. EXCEL kan vist nok også bruges


Svar #8
26. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

men når man skal skriv punkten ind hvordan gør man , er det bare f(x)= 20


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. marts 2018 af peter lind

hvad mener du med at du skal skrive punktet ind ?

Hvis du skal have funktionen ind i et program, må du først definerer funktionen


Svar #10
26. marts 2018 af hannah9 (Slettet)

har fundet ud af , tak alligevel


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. marts 2018 af StoreNord

Sådan gør man i Geogebra:
Skærmbillede fra 2018-03-26 22-05-49.png


Skriv et svar til: Nogle der ville forklar Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.