Fysik

Hjælp

04. april 2018 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

En indkøbsvogn, som vejer 20 kg påvirkes af en kraft på 60N i 5 sekunder hvad er hastigheden efter kraftpåvirkningen


Svar #1
04. april 2018 af brojjjjjj (Slettet)

Hjælp det er meget vigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Isoler a i newtons 2. lov og integrere to gange mht. tiden.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2018 af mathon

En indkøbsvogn med massen 20 kg, påvirkes af en (konstant) kraft på 60 N i 5 sekunder.

             \textup{accelerationen er konstant:}
                                                             a=\frac{F}{m}=\frac{60\; \tfrac{kg\cdot m}{s^2}}{20\, kg}=3\, \tfrac{m}{s^2}

                                                             v=a\cdot t=\left (3\, \tfrac{m}{s^2} \right )\cdot \left (5\;s \right )=15\; \tfrac{m}{s}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.