Fysik

A

04. april 2018 af brojjjjjj (Slettet) - Niveau: A-niveau

En indkøbsvogn, som vejer 20 kg påvirkes af en kraft på 60N i 5 sekunder hvad er hastigheden efter kraftpåvirkningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2018 af mathon

\small \textup{Der g\ae lder:}

                     \small F\cdot s= E_{kin}

                     \small F\cdot v\cdot t=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v^2

                     \small F\cdot t=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot v

                     \small v=\frac{2\cdot F\cdot t}{m}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2018 af mathon

skal være gennemsnitsfarten på venstre side, da højre side er slutfarten:

                     \small F\cdot s= E_{kin}

                     \small \small F\cdot\tfrac{ v_{sl\! ut}}{2}\cdot t=\tfrac{1}{2}\cdot m\cdot {v_{sl\! ut}}^2

                     \small F\cdot t= m\cdot v_{sl ut}

                     \small \small v_{sl ut}=\frac{ F\cdot t}{m}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2018 af mathon


Skriv et svar til: A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.