Matematik

Logaritme og potensopgaver

17. april 2018 af Sarahj9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kære Studieportalen, jeg har brug for jeres hjælp til følgende opgaver. 


A) :       e^(x^2-4)=1

B) :      log4 –log2+log3+log10=

C) :    (2^4·2^3)/2^5 =


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af janhaa

A)

x^2-4=0\\ x=\pm 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2018 af peter lind

B) brug regnereglerne log(a)+log(b) = log(a*b) og log(a)-log(b) = log(a/b)

C) brug potensrenereglerne am*an = am+n og an/am= an-m


Skriv et svar til: Logaritme og potensopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.