Matematik

Hjælp!!! Annuitet

26. april 2018 af Jose5585 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er helt lost! Har mistet mine noter...

Kan nogen hjælpe? 

Opg 5 er vedhæftet 

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2018 af mathon

                        \small f(x)=850\cdot x+16 259\; \; \; \; \; \; 0\leq x\leq 5


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2018 af mathon

c)
                        \small y=850\cdot x+16 259\; \; \; \; \; \; 0\leq x

                        \small x=\frac{y-16 259}{850}

                        \small x=\frac{25000-16 259}{850}


Skriv et svar til: Hjælp!!! Annuitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.