Matematik

Integralregning - arealfunktion

29. april 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg har et spørgsmål til vedhæftet opgave. Er arealet af området A ikke allerede bestemt? Skal jeg ikke finde arealet af selve B, altså integrerer fra 0 til 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2018 af ringstedLC

Jo, det må være en ups. Men du kan ikke integrere fra 0 til 1.

\begin{align*} \int_{-2}^{1}f(x)\;dx&=\int_{-2}^{0}f(x)\;dx+\int_{0}^{1}f(x)\;dx\Downarrow\\ 6.75&=8+\int_{0}^{1}f(x)\;dx\Downarrow\\ \int_{0}^{1}f(x)\;dx&=-1.25\\ Areal_{B}&=\left | \int_{0}^{1}f(x)\;dx \right |\Downarrow\\ Areal_{B}&=\left | -1.25\right |=1.25 \end{align}


Skriv et svar til: Integralregning - arealfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.