Matematik

differentialregning

29. april 2018 af NHHH (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med at differentier denne? se vedhædtet fil

Vedhæftet fil: Udklips.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2018 af peter lind

f(x) = 5(x-2)/x +ln(x/7) = 5-10/x +ln(x)-ln(7)


Svar #3
29. april 2018 af NHHH (Slettet)

kan du vise hvordan du er kommet frem til det? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2018 af peter lind

Jeg ganger ind i parentesen og i sidste led ruger jeg at ln(a/b) = ln(a)-ln(b)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.