Matematik

DIFFERENTIALLIGNINGER

06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der måske nogen der vil være søde at hjælpe mig med opgave a i det vedhæftede billede, det vil være en stor hjælp. 

Tak :) 

Vedhæftet fil: opgave 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2018 af peter lind

Y = 25*(½)t/2,5


Svar #3
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Altså det tænkte jeg også på men hvis jeg skriver det giver opgave b ikke mening 


Svar #4
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Men hvor får du 1,5 fra? 


Svar #5
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Fordi nu kan jeg ikke få b til at give mening 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2018 af peter lind

Jeg har ikke skrevet noget om 1,5. Hvis det er 2,5 står det i opgaven.

Lås ligningen 3 = 25*(½)t/2,5


Svar #7
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

i parantesen står der ved 1,5 gør der ikke det?


Svar #8
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Altså i B tager det 13 døgn? Kan det passe? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. maj 2018 af AMelev

a)
f(x) = b·ax, hvor f(x) = THC i kroppen (mg) og x = tid efter indtagelse.

b= f(0) = 25
a bestemmes ud fra halveringstiden T_\frac{1}{2}=\frac{-ln(2)}{ln(a)}=2.5. Løs ligningen mht. a.

b)
Løs uligheden f(x) ≤ 3.


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. maj 2018 af peter lind

#7 Der står ½


Svar #11
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Altså jeg får det til 13 døgn men det kan vel ikke passe


Svar #12
06. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet)

Når jeg skriver det ind i Nspire får jeg det til 13 døgn, er det for meget? 


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. maj 2018 af AMelev

Vis hvordan?
Hvad får du a til?
Jeg får 7.6 som svar på sp. b).


Skriv et svar til: DIFFERENTIALLIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.