Fysik

Bold i parabel

15. maj 2018 af Deroppe (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, er der nogle der kan hjælpe med hvordan man ville finde svaret på denne? Er helt på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hældningens enhed er J pr. s.


Svar #3
15. maj 2018 af Deroppe (Slettet)

#2

Yes, det forstå jeg. Den kinetiske energi har joule som enhed, og t er sekunder. Jeg er stadig  i tvivl om hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvilke kan du udelukke på baggrund af enheden


Svar #5
15. maj 2018 af Deroppe (Slettet)

#4

A) m/s

B) m/s^2

C) N*s

D) J

Så E) er vel rigtig, men det er ikke muligt at løse uden udelukkes metoden?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2018 af Soeffi

#0 Hældningen er...

\frac{dK}{dt}=\frac{d(0,5\cdot m\cdot v^2)}{dt}=0,5\cdot m\cdot\frac{d( v^2)}{dt}=0,5\cdot m\cdot2\cdot v\cdot\frac{dv}{dt}=

m\cdot v\cdot\frac{dv}{dt}=m\cdot v\cdot a=m\cdot v\cdot g=F_g\cdot v

Dette er tyngdekraftens effekt på bolden.


Svar #7
15. maj 2018 af Deroppe (Slettet)

#6

Men, tyngdekraften er da F_g=m \cdot g


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2018 af Soeffi

#7 Men, tyngdekraften er da F_g=m \cdot g

Ja...?


Svar #9
15. maj 2018 af Deroppe (Slettet)

Hvad laver hastigheden i den ligning da?


Brugbart svar (1)

Svar #10
16. maj 2018 af Soeffi

#9 Hvad laver hastigheden i den ligning da?

F er tyngdekraften,

F·s er tyngdekraftens arbejde på¨bolde og

F·v er tyngdekraftens effekt på bolden.


Svar #11
16. maj 2018 af Deroppe (Slettet)

#10

Hold kæft, jeg er en idiot. Mange tak Soeffi. 


Skriv et svar til: Bold i parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.