Matematik

Hjælp til maple

19. maj 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej!

Er der nogen der kan se hvorfor jeg får et mærkeligt resultat i a) og b)

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 2018-05-19_16-52-49.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

bc er et symbol, ikke produktet b*c


Svar #2
19. maj 2018 af Stjerneskud2016

Hvad vil det sige? Hvad skal jeg gøre for at det bare giver et normalt tal i a) og b)?

guuoo2


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. maj 2018 af Mathias7878

a)

  \small \small \angle A = cos^{-1}(\frac{b^2+c^2-a^2}{2\cdot b\cdot c})

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Istedet for   bc   <- et symbol
så skriv      b·c   <- et produkt

maple spytter bc ud i outputsne, da bc er et symbol uden nogen definition.
Du har ikke skrevet
bc := 128

hvilken definition også vil løse problemet


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. maj 2018 af ringstedLC

Selvom du definerer b og c, tolker Maple ikke "bc" som b*c, men som én udefineret variabel. Det virker måske lidt tungt, men tænk nu, hvis du havde defineret Co og s og så skrev Cos(A).


Skriv et svar til: Hjælp til maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.