Matematik

Statistik

24. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Kan nogen fortælle mig hvordan hun kom frem til 24 i tælleren. 


Svar #1
24. maj 2018 af Mathian

jeg mener selvfølgelig nævneren. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. maj 2018 af SådanDa

\frac{9!}{5!4!}=\frac{9\cdot8\cdot7\cdot6\cdot5\cdot4\cdot3\cdot2\cdot1}{5\cdot4\cdot3\cdot2\cdot1\cdot4\cdot3\cdot2\cdot1}=\frac{9\cdot8\cdot7\cdot6\cdot(5\cdot4\cdot3\cdot2\cdot1)}{4\cdot3\cdot2\cdot1\cdot(5\cdot4\cdot3\cdot2\cdot1)}\\ =\frac{9\cdot8\cdot7\cdot6}{4\cdot3\cdot2\cdot1}=\frac{9\cdot8\cdot7\cdot6}{4!}


Svar #3
24. maj 2018 af Mathian

Glimrende, tusind tak ! 


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.