Matematik

integralregning

29. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hvad ligger der i ordet beskriv ?  

Jeg har slået beviset for arealfunktionen op og synes der er en del sætninger man skal bevise før, men kan det passe jeg skal bevise arealfunktionen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2018 af peter lind

Det betyder at det ikke er tilstrækkeligt at komme med en redegørelse. Du må komme med en forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Det vigtigste er at nå frem til f(x) ved at differentiere arealfunktionen, også selvom du så må nedprioiterer andre resultater der bruges til det. Men hvilke sætninger er det du mener?

#2 I eksamenspørgsmål betyder redegørelse bevis. Hvad mere end det menes med "forklaring"?!


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2018 af AMelev

Som spørgsmålet lyder, skal du gørere rede for stamfunktion og bestemt integral: def af stamfunktion og bestemt integral 
Def. Fer stamfu. til f ⇔ F' = f, F(x)=\int f(x)dx
Def. \int_{a}^{b}f(x)dx=\left [F(x) \right ]_{a}^{b}= F(b) -F(a)
Så skal du redegøre for regneregler (uklart, om det er for stamfu. eller bestemte integraler), men redegørelse kræver beviser, så tag nogle regneregler for bestemte integraler og bevis dem.

Beskriv sammenhængen - bare giv formlen for arealberegning vha. integral.
- - -
Areal mellem grafer: "integral af største - mindste"

Og nej, i forhold til spørgsmålet skal du ikke bevise arealformlen.


 


Svar #5
30. maj 2018 af Mathian

Super, mange tak for din hjælp. :)


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.