Fysik

Cirkelbane, tyngdefelt

31. juli 2018 af Sumsumsumsum (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? Jeg er helt på bar bund ift. hvordan man skal gribe den an

A) \sqrt2\cdot v

B) 3/2 \cdot v

C) \sqrt3\cdot v

D) 2v

E) 3v


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. juli 2018 af guuoo2 (Slettet)


Svar #2
31. juli 2018 af Sumsumsumsum (Slettet)

#1 

Ved godt jeg skal have fat i noget escape velocity, men jeg forstår ikke hvodan jeg skal relatere det til cirkelbanen


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. juli 2018 af guuoo2 (Slettet)


Svar #4
31. juli 2018 af Sumsumsumsum (Slettet)

Således?

\frac{\sqrt{\frac{2\cdot G\cdot M}{r}}}{\sqrt{\frac{G\cdot M}{r}}}=\sqrt{2}


Skriv et svar til: Cirkelbane, tyngdefelt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.