Matematik

Hvordan gør jeg det her?

21. august 2018 af Elisabeth20203 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan kan jeg regne det her ud?

1. 3a - b + 2a =

2. (a + 2b) - 3b =


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2018 af PeterValberg

Nå, det var da ærgerligt, at brugeren fik slettet sig selv,
inden vedkommende fik svar på sit spørgsmål.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2018 af Sveppalyf (Slettet)

1. 3a - b + 2a = 5a - b

2. (a + 2b) - 3b = a + 2b - 3b = a - b


Skriv et svar til: Hvordan gør jeg det her?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.