Matematik

Sandsynlighedsregning

24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2018 af peter lind


Svar #2
24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet)

Tak, har du en løsning til spørgsmål a? Er det noget med at få Excel til at beregne?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2018 af peter lind

a) Det er en binomialfordeling med p=0,23

b) sandsynligheden er forholdet mellem antal gunstige udfald/ antal udfald

Her kan du med god tilnærmelse bruge en normalfordeling med samme middelværdi og spredning som den tilsvarende binomialfordeling


Svar #4
24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet)

Kan det passe at sandsynligheden i spørgsmål a er 0.9823 = 98,23%?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2018 af peter lind

Det må du selv slå op i et CAS værktøj. Jeg har ikke sådan en


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2018 af SuneChr

# 2
a)   Beregn
P(X ≤ 15)  =   \sum_{r=0}^{15}   K100,r·(23/100)r·(77/100)100 - r  


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2018 af SuneChr

# 4
3,29...%


Svar #8
24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet)

#7

Korrekt. Tanketorsk fra min side. Kan du hjælpe med b?


Svar #9
24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet)

#6. Den formel som du har givet mig fungere ikke rigtigt i WordMat. Se billede

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #10
24. august 2018 af Soeffi

#2. Geogebra:


Svar #11
24. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet)

#10 

Jeps det fik jeg det også til :-) Kan du hjælpe med b?


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.