Matematik

Mat aflevering

28. august 2018 af brormand12 - Niveau: A-niveau

jeg har bruge for hjælp plz.

opgaven findes som et billede 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2018 af peter lind

p = k*v3 hvor k = k1*A


Svar #3
28. august 2018 af brormand12

kan du udybbe lidt 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. august 2018 af peter lind

Ved du slet ikke hvad proportional betyder ?


Svar #5
28. august 2018 af brormand12

jo 
en proportional funktion betyder, at hvis x ændrer sig, så ændrer y sig i samme forhold.

ville svaret for a være

hvis hastigheden ændre sig med et bestem forhold s[ ville effekten ændre sig i samme forhold


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2018 af peter lind

Hvis y er propertional med f(x) er y=k*f(x)  her er f(x) = v3


Svar #7
28. august 2018 af brormand12

dvs y er propertional m p = k*v3


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. august 2018 af peter lind

nej I det aktuelle tilfælde er p = k*v3 hvilket sprogligt betyder at p er proportional med v3


Svar #9
28. august 2018 af brormand12

spg b

hvordan skal jeg finde konstanterne hvis jeg ikke har nogle tal


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. august 2018 af mathon

                         \small P(v)=\left ( k_1\cdot A \right )\cdot v^3          \small ?<v<25\; \tfrac{m}{s}

                         \small \small P(v)=\underset{\textbf{{\color{Red} b}}}{\underbrace{\left ( k_1\cdot A \right )}}\cdot \underset{\textbf{{\color{Blue} a}}}{v}^3


Svar #11
28. august 2018 af brormand12

du opstiller en funktion, men ved stadig ikke hvordan du beregner a og b 


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. august 2018 af mathon

korrektion:
                         \small \small \small P(v)=\underset{\textbf{{\color{Red} b}}}{\underbrace{\left ( k_1\cdot A \right )}}\cdot v^{3=\textbf{{\color{Blue} a}}}


Skriv et svar til: Mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.