Matematik

Find længden af AB

04. september 2018 af VictoriaSchluter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen. Jeg sidder med en matematik opgave som jeg er lidt usikker på hvordan jeg løser. Er der nogle der kan hjælpe? Det er spørgsmål A som jeg har problemer med :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2018 af mathon

a)
        \small \textup{Ved anvendelse af cos-reglen i en retvinklet trekant}
         \small \textup{har du:}
                             \small \cos(42.9\degree)=\frac{hos}{hyp}=\frac{140\; cm}{\left | AB \right |}


Skriv et svar til: Find længden af AB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.