Matematik

parabler

04. september 2018 af TKCA1 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med opgaven?

opskriv f(x)=x^2-5x+6 i faktoriseret form.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2018 af JulieW99

Start med at opskrive den generelle formel for den faktoriserede form.

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2018 af mathon

         \small f(x)=(x-\mathrm{rod_1})(x-\mathrm{{rod_2}})
\small \textup{rodberegning}  \small \textup{(d=1)}

         \small x=\left\{\begin{matrix} \frac{5-1}{2}=2\\ \frac{5+1}{2}=3 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Du skal finde rødderne r1 og r2, da den faktoriserede form er
   f(x)=a(x-r_1)(x-r_2)


Svar #4
04. september 2018 af TKCA1

Nårh så man skal finde rødderne først. Mange tak


Skriv et svar til: parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.