Kemi

Kemi hjælp

12. september 2018 af 10986 - Niveau: Universitet/Videregående

Håber nogle vil hjælpe :-)

Vedhæftet fil: kemi4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

I 50 ml med koncentrationen 6,00 M er der en stofmængde på

n = V * c

n = 0,050 L * 6,00 M = 0,30 mol

0,30 mol H2SO4 vejer:

m = n * M

m = 0,30 mol * 98,1 g/mol = 29,4 g


Skriv et svar til: Kemi hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.