Matematik

hjælppp med mat

20. september 2018 af kaskass (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem værdien af bb i andengradspolynomiet med forskriften

f(x)=x^2+3x−9

svarmuligheder:

b = -9

b = -3

b = 3

b = 9

b = -8


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2018 af SuneChr

b er koefficienten til x i 2.grads ligningen
ax2 + bx + c = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2018 af Fysikper (Slettet)

f(x)=ax^2+bx+c


Svar #3
20. september 2018 af kaskass (Slettet)

hvilken en af svarmulighederne er det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2018 af swpply (Slettet)

#3

hvilken en af svarmulighederne er det?

Hvis en general andengradsligning har formen

                             ax^2+bx+c = 0

og din andengradsligning er

                               x^2+3x-9 = 0

hvad er så dit bedste bud på hvad b er (hint: du skal ikke regne! men blot aflæse).


Skriv et svar til: hjælppp med mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.