Matematik

Er min mellemregning rigtig? brøk til procent

24. september 2018 af hyleblomst (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan tjekke om dette er korrekt?

? = 1 x 12,5 = 12,5

8 x 12,5 = 100

= 12,5%


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2018 af OliverHviid

Hvad er brøken? Der står "? = 1 x 12,5 = 12,5"??

Men hvis din brøk er 1/8, så er det rigtigt.


Svar #2
24. september 2018 af hyleblomst (Slettet)

Hov! der skulle stå 

1/8 = 1 x 12,5 = 12,5

8 x 12,5 = 100

= 12,5%


Svar #3
24. september 2018 af hyleblomst (Slettet)

TAK


Skriv et svar til: Er min mellemregning rigtig? brøk til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.