Matematik

vektorregning

25. september 2018 af ChristinaMikkelsen99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg kan ikke løse den første del af opgaven(bestemmelse af længden af vektor b9, er der nogle som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2018 af swpply (Slettet)


Svar #2
25. september 2018 af ChristinaMikkelsen99 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2018 af swpply (Slettet)

Brug at

                          \begin{align*} \vert \vec{a}+\vec{b}\vert^2 &= (a_1+b_1)^2 + (a_2+b_2)^2 \\ &=a_1^2+b_1^2+2a_1b_1 + a_2^2+b_2^2+2a_2b_2 \\ &= \vert\vec{a}\vert^2 + \vert\vec{b}\vert^2 + 2(\vec{a}\cdot\vec{b}) \end{align*}

til at bestemme længden af vektor b.

Og brug at

                                  \begin{align*} \vec{a}\cdot\vec{b} = \vert\vec{a}\vert\vert\vec{b}\vert\cos(v) \end{align*}

til at bestemme vinklen imellem vektor a og b.


Skriv et svar til: vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.