Matematik

differentialregning

26. september 2018 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: B-niveau

Atter tabt...

h(x)= k · f(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Brug tretrinsreglen


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{1. trin:}}
                        \small h(x_o+h)-h(x_o)=k\cdot f(x_o+h)-k\cdot f(x_o)=k\cdot \left ( f(x_o+h)- f(x_o )\right )

\small \textbf{\textsl{2. trin:}}

                        \small \frac{h(x_o+h)-h(x_o)}{h}=k\cdot \left (\frac{ f(x_o+h)- f(x_o )}{h}\right )

\small \textbf{\textsl{3. trin:}}     

                        \small h{\, }'(x_o)=\underset{h \to 0}{\lim} \; \; k\cdot \left (\frac{ f(x_o+h)- f(x_o )}{h}\right )=k\cdot f{\, }'(x_o)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2018 af mathon

bedre noteret:

                       \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \small h{\, }'(x_o)=\underset{h \to 0}{\lim} \; \; k\cdot \left (\frac{ f(x_o+h)- f(x_o )}{h}\right )=k\cdot \underset{h \to 0}{\lim} \; \; \left (\frac{ f(x_o+h)- f(x_o )}{h}\right )=k\cdot f{\, }'(x_o)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.