Matematik

Matemtik hjælppp akut!

09. oktober 2018 af Mads02032 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tre lineære funktioner f, g og h er givet ved forskrifterne

f(x)=1,15x+1

g(x)=1,5x+3

h(x)=1,05x+2

a) Opskriv hældningskoefficienterne for de tre funktioner f, g og h i rækkefølge efter størrelse, så den mindste står først.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2018 af AMelev

Undlad at starte en ny tråd med samme indhold.

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1854065


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2018 af liawo (Slettet)

f(x)=a*x+b

a=1.05

a=1.15

a=1.5


Skriv et svar til: Matemtik hjælppp akut!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.