Matematik

lineære funktioner

15. oktober 2018 af maria362 - Niveau: C-niveau

løst


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2018 af AMelev

x =antal år efter 2009, dvs. at 2009 svarer til x = 0.
f(x) = total omsætning/mio. euro
f(x) = a·x + b

b = startværdi =f(0) = 1447
a=\frac{\Delta f}{\Delta x}=\frac{1950-1447}{2013-2009}=\frac{503}{4}=125.75

Kan du så resten selv?


Svar #2
15. oktober 2018 af maria362

ja, mange tak for hjælp :)


Skriv et svar til: lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.