Matematik

Problemregning

21. oktober 2018 af WonderWoman (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg var i gang med at løse min problemregning, da jeg stødte på en opgave, som jeg ikke var sikker på var rigtig. Jeg fik opgave 6.2 til, at a var -5. Det her er mine mellemregninger: a(a-1)=-11, hvorefter jeg har fået wordmat til at løse ligningen. Det giver bare ikke mening.


Svar #1
21. oktober 2018 af WonderWoman (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2018 af MatHFlærer

Han har valgt a=-6, prøv igen :-) ps, det ikke rigtigt at det er a(a-1)=-11, du skal nok nærmere lægge sammen og bruge plus 1 fremfor -1

Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.