Matematik

ligningsystem

29. november 2018 af barehjælpRip (Slettet) - Niveau: C-niveau

et rektangle der har lægden L og brdden B er kendetegnet 

omkredsen af rektanglet er 200 cm 

længden er 5 cm større end bredden B 

kan i hjælpe mig bergne længden for L og B for rektanglen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2018 af StoreNord

Skriv ligningen     O=2L+2B=200
L=B+5     som indsættes i ovenstående.

Løs derefter ligningen med hensyn til B.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2018 af mathon

                 \small O=2(L+B)=200

                 \small 2(B+5+B)=200

                 \small 2B+5=100

                 \small 2B=95

                 \small B=47.5

                 \small L=47.5+5=52.5


Skriv et svar til: ligningsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.